marți, 9 martie 2010

Briose cu visine si ciocolata

Ingrediente:

80 g. ciocolata, 75 g. unt moale, 120 g. zahar, 4 oua, 30 g. faina, 2 lingurite praf de copt, 3 linguri lapte, 200 g. nuci sau alune macinate, 200 g. visine proaspete sau congelate, sare, 1/2 lingurita scortisoara (optional)

Mod de preparare:

1. Se bate untul cu 100 g. zahar. Separati ouale,galbenusurile le puneti pe rand in unt apoi puneti faina amestecata cu praf de copt.

2. Adaugati laptele, nucile si alunele.

3. Omogenizati totul si pregatiti visinile. Incinge-ti cuptorul la 175 grade C. Albusul se bate cu un praf de sare si se inglobeaza in aluat.

4. Tapetati formele de briose cu 12 suporturi mici de hartie. Se introduce aluatul si se repartizeaza deasupra visinele.

5. Se coc 25 minute.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu