joi, 4 martie 2010

Fructe de mare in aluat


12 bucati creveti(spalati si curatati), 200g calamari taiati inele,100g somon file taiat cuburi, 20 scoici scoase din crusta, 100g file de cod cuburi, 2 oua mari, 1 cana faina, 1 cana lapte,o lingura de usturoi tocat, o lingura de marar tocat, o jumatate de lamaie,sare, piper.

Amestecati ouale, faina si laptele pana se formeaza un aluat(optional puteti adauga putina bere la aluat).Cu un mixer amestecati bine fructele de mare, usturoiul, mararul, lamaia, piperul si sarea.Aceasta compozitie o veti introduce in mijlocul aluatului obtinut.Aveti grija ca aluatul sa acopere destul de bine fructele de mare.Incalziti cuptorul si bagati compozitia in cuptor.Lasati-o pana devine aurie si crocanta.Scoateti compozitia din cuptor si puneti-o pe o hartie absorbanta pentru a elimina excesul de ulei.Se decoreaza fructele de mare cu frunze de lamai, marar proaspat, frunze de andive si salata verde.Serviti fructele de mare cu un sos bazat pe piper rosu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu