miercuri, 10 martie 2010

Rosii umplute cu peste


Ingrediente

6 rosii mari
300 gr peste alb (preferabil file)
6 linguri orez
2 cepe albe, mici
1 legatura patrunjel
6 linguri iaurt slab
sare, piper verde

Mod de preparare

Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica, sucul astfel obtinut punandu-se intr-un castron.

Pestele se curata si se pune la fiert in apa cu sare

Orezul se spala si se fierbe in apa cu putina sare, apoi se scurge si se pune peste zeama de la ceapa, unde adaugam si pestele fiert si maruntit, verdeata tocata, sare si piper.

Rosiilor li se face un capacel si li se scoate miezul, care se da prin robot si se asezoneaza cu putina sare si ulei.

Se umplu rosiile cu amestecul de peste, li se pune capacelul si se pun intr-un vas termorezistent, peste ele punandu-se si sosul de la miezul rosiilor.

Se da vasul la cuptor pentru maxim 15 minute, la foc mic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu