miercuri, 10 martie 2010

Porc Lo Mein


Ingrediente

1 pachet taitei chinezesti cu arome
1 ceapa rosie, mare
2 catei de usturoi
2 lingurite ulei de masline
300 gr legume congelate (broccoli, ardei gras, morcov)
300 gr carne de porc
1 lingurita amidon de porumb
6-8 bucati de arpagic

Mod de preparare

Taietei chinezesti se pun la fiert in putina apa si apoi se scurg.

Ceapa si usturoiul se curata si se prajesc in putin ulei de masline.

Peste ele se pun legumele congelate, foarte putina apa si se lasa la calit pana se inmoaie legumele.

Intr-un vas se pune ulei de masline si carnea de porc, taiata in fasiute subtiri sau in cubulete mici, pana se rumeneste, apoi se adauga la legume.

Intr-un castron se amesteca zeama de la legume cu amidonul de porumb pana se omogenizeaza apoi se toarna peste taietei, si totul peste legume si carne.

Se pune totul intr-un vas care se lasa pe foc 3-4 minute, sa se incalzeasca bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu