miercuri, 10 martie 2010

Ciorba de cartofi cu carnaciori afumati

Ingrediente

6 cartofi mari
3 morcovi
1 legatura de patrunjel
1 pastarnac mare
2 cepe rosii
6 carnati afumati
pasta de tomate sau rosii in bulion
sare, piper, leustean, ulei

Mod de preparare

Cele 2 cepe, usturoiul, pastarnacul si 2 morcovi se curata, se toaca in 4 si se pun la fiert in apa cu sare.

Se taie rondele carnatii afumati si cel de-al treilea morcov si se pun la prajit in putin ulei, intr-o tigaie.

Dupa ce s-au rumenit, se adauga peste legumele care fierb, in oala.

Dupa ce acestea au fiert, se adauga si cartofii, curatati si taiati in cubulete mici, plus cateva boabe de piper si se lasa la fiert, la foc mic, timp de 15 minute.

Cu 2-3 minute pana sa fie gata se adauga pasta de tomate sau rosiile in bulion si leusteanul.

Dupa ce s-a luat de pe foc se adauga si patrunjelul tocat marunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu