Timp de preparare: pregatire: 1 ora; la cuptor: 40 minute.
Ingrediente: 400-500 g carne de miel tocata, 2-3 legaturi de ceapa verde,1 legatura de marar verde, 2 linguri de iaurt, 1 pahar de vin alb, 500 g faina, 4 oua, apa, sare, piper.
Preparare: Mai intai curatati ceapa verde si o taiati bucati mici...

...apoi tocati carnea carnea...

...si ambele le puneti in tigaie in ulei si apa in parti egale si le lasati sa se inabuse.

Adaugati vinul, piperul, sarea si mararul tocat si lasati pe foc pana cand se inmoaie ceapa si se face carnea.

Intre timp pregatiti foile de placinta astfel: amestecati ouale cu faina si putina sare, adaugand cate putina apa pana cand obtineti un aluat

pe care il intindeti cu sucitorul ca sa formati o foaie subtire de placinta .

Aceasta reteta de placinta cu carne de miel se serveste ca aperitiv la meniul de Paste.

Paste Fericit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu