marți, 9 martie 2010

Mini tarte cu capsuni


Ingrediente:

250 g margarina, 450 g Faina, 125 g zahar, 1 ou, zahar vanilat, un praf sare, 1 plic budinca vanilie, 500 ml lapte, 1 plic gelatina rosie sau alba

Mod de preparare:

1. Amestecam cu mana untul cu zaharul, oul, vanilia, sarea si cate putina faina pana ce aluatul capata consistenta si numai este faramicios. Se formeaza o bila care nu se mai lipeste de mana.

2. Din acest aluat formam bilute si le nivelam cu degetele in formele de tarta.

3. Le bagam la cuptor pentru circa 20 minute, nu e nevoie sa se rumeneasca, este un aluat de biscuit si nu necesita rumenire.

4. Intre timp pregatim budinca conform instructiunilor.

5. Cand sunt gata coapte, umplem tartele cu budinca calda, asezam capsunile taiate si turnam gelatina(pregatita si ea conform instructiunilor) asa fierbinte peste tarte. Se lasa la racit in frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu