marți, 9 martie 2010

Prajitura cu branza si fanta

Attached Image

Ingrediente:

Blat

6 oua, 100 ml. ulei, 1 praf de copt, 6 linguri de zahar, 2 linguri de cacao
4 linguri de faina.

Crema

250 g branza de vaci, 1 pachet unt (margarina), 150 g zahar

Glazura

Fanta (1L), 2 plicuri de budinca de vanilia, 4 linguri de zahar

Mod de preparare:

1. Galbenusurile se amesteca cu zaharul. Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se coace blatul.

2. Se scoate apa din unt dupa care se freaca cu zaharul. Cand devine spuma se adauga branza.
Se intinde pe blatul racit si se pune la frigider.

3. Se pune 1 l de fanta intr-o cratita cu budinca si zaharul se amesteca pe foc pana se ingroasa. Apoi se adauga peste crema. Glazura trebuie sa fie calduta nu fierbinte. Se lasa la rece pana se intareste glazura si apoi se portioneaza.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu