marți, 2 martie 2010

Retete Culinare Savuroase | Ciorba de cartofi si fasole verde


Timp de preparare:
1 h20 min (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 morcov, 1 patrunjel, o ceapa, ¼ kg fasole grasa, 2-3 cartofi, 1litru bors, 1 ou, smintina, sare, frunze de patrunjel si marar

Mod de preparare: Se pune la fiert intr-o oala cu apa morcovul, patrunjelul, ceapa, toate intregi. Se adauga fasolea taiata in bucati de 2-3 cm si la urma cartofii curatati si taiati in cuburi egale. Se pune sare si se lasa sa fiarba pina cind cartofii incep sa se sfarme. Se pun frunzele de patrunjel si marar taiat fin si borsul fiert separat si strecurat. Se lasa sa mai dea un clocot. Se scoate morcovul si patrunjelul
Se serveste simplu sau dres cu ou si smintina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu