miercuri, 10 martie 2010

Turtite de spanac si orez

Ingrediente

2 cepe albe
2 catei de usturoi
400 gr spanac congelat
1 ceasca mare orez cu bob lung
100 gr parmezan ras
1 ou mare
50 gr mozzarella rasa
1 ceasca sos Marinara
un praf de sare, piper, ulei

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se curata, se toaca si se pun la prajit in ulei de masline.

Dupa 4-5 minute se adauga spanacul congelat, putina apa si se lasa la fiert 5 minute.

Se adauga orezul, inca putina apa si se lasa 20 minute la fiert, amestecand mereu

Se pune compozitia intr-un castron, se adauga oul, parmezanul, sare si piper si se formeaza mici turtite rotunde care se coc intr-o tava, la cuptor, pana se rumenesc.

Se scot de la cuptor, se presara mozzarella, piper si se maid au la cuptor inca 2-3 minute, pana se topeste mozzarella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu