miercuri, 10 martie 2010

Retete Culinare Savuroase | Reteta de Crap Fript la Tigaie de Teflon

Timp de preparare: 1/2 ora.
Electrocasnice: aragaz
Ustensile de Bucatarie: tigaie de teflon, cutit special pentru curatat pestele
Ingrediente: 1 crap de marime medie curatat de solzi si de mate (daca aveti un peste mai mare, care nu incape in tigaie, il taiati bucati potrivite), sare.

retete culinare peste fript crud

Presarati 1-2 linguri de sare pe tigaie si o lasati cateva minute sa se incinga, dupa care asezati crapul. Dupa ce se rumeneste pe o parte, il intoarceti pe partea cealalta, incet ca sa nu se rupa bucati.

retete culinare peste fript in tigaie

Dupa ce se rumeneste pe ambele parti, e gata. Se serveste cu saramura, care se prepara din apa cu sare data intr-un clocot si turnata peste crap.

retete culinare peste fript pe farfurie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu